55 plus beurs over geldzaken in Boekenberg

Bibliotheek de Boekenberg in Spijkenisse staat zaterdag 18 februari in het teken van de 55-plus geld beurs. U kunt hier alles te weten komen over geldzaken, inkomen, toeslagen, pensioen, werk of belasting. Er worden verschillende workshops aangeboden. Bijvoorbeeld over rondkomen van AOW, of om uw digitale vaardigheden te vergroten. De politie geeft een workshop herkennen en omgaan met babbeltrucs. Ook is er een workshop over werk zoeken op latere leeftijd. Er zijn informatiestands van Regiobank Oudenhoorn, ouderenorganisaties SWO en SBO, gemeente Nissewaard, Ouwerkerk Notariaat en politie.

Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder een reischeque van 250 euro, uitstapjes en dinerbonnen. Iedere bezoeker ontvangt een tas met informatie.

U kunt zich voor de 55-plus beurs aanmelden in uw wijkcentrum, de gemeente, de bibliotheek, SWO of SBO. U ontvangt zo lang de voorraad strekt, het programma en een bon voor een gratis lunch en een kop koffie. Ook voor diegenen die voor 10.30 uur naar de beurs komen is er, zo lang de voorraad strekt, een bon voor een gratis lunch en een kop koffie.

Bron: Gemeente (algemeen)