Afrojack niet aanwezig op SpijkenisseFestival 2017

DJ en producer Afrojack zal niet optreden tijdens het SpijkenisseFestival 2017. In het afgelopen half jaar zijn alle denkbare opties om een optreden van Afrojack in Spijkenisse mogelijk te maken, bekeken en doorgerekend. Een optreden tijdens het SpijkenisseFestival 2017 bleek de enige mogelijkheid, maar vanwege optredens in het buitenland is het voor Afrojack onmogelijk om dan naar Spijkenisse te komen. De gemeente Nissewaard en het management van Afrojack betreuren dat het optreden niet door kan gaan.

Het is ontzettend jammer dat het ons niet lukt om Afrojack dit jaar naar Spijkenisse te halen, we hebben alles op alles gezet om een optreden mogelijk te maken. Daarbij is samen met het management van Afrojack ongelooflijk veel inzet gepleegd en werk verricht.

Wethouder Kees Dijkman

Ook het management van Afrojack betreurt dat het optreden dit jaar niet lukt.

We willen de gemeente bedanken voor de ruimte en de bereidheid die men getoond heeft om een optreden van Afrojack mogelijk te maken. Wij hebben de opstelling van de gemeente Nissewaard zeer gewaardeerd en betreuren het dat een optreden dit jaar niet tot stand kan komen.

Woordvoerder van Afrojack

Beide partijen spreken de hoop uit dat er zich in de toekomst een nieuwe mogelijkheid voordoet om een optreden van Afrojack mogelijk te maken.

Bron: Gemeente (algemeen)